Po ločitvi Boštjana in Lare Romih se številni sprašujejo, kaj bo s to članico njihove družine

3. 4. 2024
Deli
Po ločitvi Boštjana in Lare Romih se številni sprašujejo, kaj bo s to članico njihove družine (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Ja, razhodi in ločitve so res zahtevna reč, ki prinašajo veliko vprašanj ...

Pred kratkim se je razvedelo, da se priljubljeni televizijski in radijski voditelj Boštjan Romih in njegova soproga, sicer uspešna arhitektka Lara, ločujeta. Skupaj imata tri otroke in čudovito hišo, ki jo je zasnovala prav Lara. Oba sta se glede podrobnosti razhoda zavila v molk in se odločila, da vsega skupaj ne bosta komentirala - in do tega imata vso pravico!

Skupaj imata tri otroke - Roso, Lilo in Dana - s katerimi se odlično razumeta in jih imata oba neizmerno rada. Oba veljata za zreli osebi in zagotovo sta se z otroki temeljito pogovorila o razhodu. Vesta, da življenje prinaša različne izzive in odslej bosta pač oba hodila po svoji poti.

No, ob tem pa se številni sprašujejo, kaj se bo zgodilo s še eno njihovo družinsko članico. Gre za prikupno psičko pasme šetlandski ovčar, ki je v njihovo družino prišla pred štirimi leti. Obožujejo jo čisto vsi in zelo predano skrbijo za njo. Ob prihodu v družino je Boštjan na Instagramu pokazal svoje navdušenje nad njo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bostjan Romih (@bostjanromih)

Očitno je psička zaenkrat še pri Lari, če sklepamo po objavi na njenem Facebook profilu. Šla je na profesionalni foto session, ob tem pa ji je družbo delala prikupna psička, ki se je prav tako ponosno postavila pred fotografski objektiv. Lara je videti odlično in mladostno, tisti, ki je ne poznajo, si nikoli ne bi mislili, da je mamica treh otrok.

V vsakem primeru pa smo prepričani, da se bosta Boštjan in Lara lahko dogovorila o vseh podrobnostih in da bosta tudi v prihodnje ostala v prijateljskih odnosih. Nenazadnje sta v zvezi preživela mnoga leta, številne vzpone in padce ter izzive. Tudi v prihodnje bosta zagotovo znala ohraniti lep odnos, ne glede na vse.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel