Kaj bodo slovenski estradniki počeli za prvomajske praznike?

29. 4. 2015
Deli

Naše estradnike smo povprašali po njihovih načrtih za prvomajske praznike. Preverite, kaj so nam odgovorili Miša Margan, Tim Kores, Ranko Babič in Patricija Peklar.

Miša Margan

Mi bomo kar doma, oddih načrtujemo pozneje poleti. Med prvomajskimi prazniki bomo žal bolj delavni, si bomo pa v prihodnjih dneh vzeli kaj časa za kakšen skupen izlet s kolesom.

Tim Kores

Za prvi maj se bo letos prvič zgodilo, da ne grem nikamor. Navadno smo šli na Kras ali pa na morje za podaljšan vikend, letos pa bodo ti prazniki zaradi oddaje minili delovno. Sicer si želim, da bi se lahko kam odpravil.

Ranko Babić

Za prvi maj bomo šli z družino na tridnevni izlet v Bohinj. Šli bomo na vikend s prijatelji, večjih načrtov pa žal še nimamo, ker še nimam urnika, kako bom delal poleti. Počakali bomo na moj urnik predstav in snemanj in na podlagi tega izbrali termin za počitnice.

Patricija Peklar

Pred tednom dni sem zmagala na svetovnem izboru Miss Eco Queen, zato se kmalu odpravljam v Egipt. Čeprav grem tja na okoljevarstveno konferenco, bo brez dvoma ostalo kaj časa tudi za hiter skok v morje.