Kaj nam pripravljajo znani obrazi za veliki finale in kdo bo na vrhu?

Kaj nam pripravljajo znani obrazi za veliki finale in kdo bo na vrhu? (foto: Miro Majcen / POP TV) Miro Majcen / POP TV
10. 12. 2019

Le še nekaj dni nas loči do trenutka, ko bo znan najboljši imitator letošnje sezone. Točke letošnjih nastopajočih so skoraj izenačene, tako da bodo odločali nastopi v finalni oddaji, kjer bomo videli štiri finaliste, preostali štirje pa se bodo predstavili v parih.

Srđan Milovanović Kot Saša Lošić
Petra Zore je imitirala risano junakinjo Moano.
Matic Supovec in Maja Oderlap sta postala 6pack Čukur in Šank Rock.
David Amaro je imitiral Justina Timerlakea.
Ana Dežman kot Mariah Carey.
Alex Volasko je bil Omar Naber.

V predzadnji oddaji je slavila Eva Boto, ki je stopila v čevlje ansambla Avsenik. Zgovorna Korošica je z zimzeleno pesem Tam, kjer murke cveto še kako navdušila ter se pred zadnjo oddajo povzpela na prvo mesto (176 točk).

Poleg Eve Boto pa so se v finale uvrstili še David Amaro (174 točk), Matic Supovec (172 točk) in Srđan Milovanović (170 točk). In v koga se bodo prelevili finalisti v zadnji oddaji? Eva Boto bo zapela pesem Beautiful ameriške pevke Christine Aguilere, David Amaro bo britanski glasbenik James Arthur, ki je znan po pesmi Impossible, Matic Supovec bo postal Petar Grašo (zapel bo Moje zlato), Srđan Milovanović pa bo še en evrovizijski predstavnik, in sicer Alexander Rybak, Norvežan, ki je leta 2009 zmagal na Pesmi Evroviziji s pesmijo Fairytale.

Ostali štirje tekmovalci, ki se niso uvrstili v finale, pa bodo za zaključek zapeli v duetu. Ana Dežman (165 točk), Alex Volasko (160 točk), Petra Zore (142 točk) in Maja Oderlap (129 točk) bodo v duetih zapeli dve pesmi in sicer Kako sva si različna, ki jo v originalu prepeva Stane Mancini in Marjana Deržaj ter Waterloo, ki jo prepeva švedska Abba.

V predzadnji oddaji je bila četrta žirantka Nika Kljun.

Priporočamo