Kaj 'norega' bo zakuhal Jure Godler?

Kaj 'norega' bo zakuhal Jure Godler? (foto: Planet TV) Planet TV
22. 8. 2019

Jure Godler se z ekipo na Planet vrača že s koncem avgusta, ko bo na sporedu 10. sezona oddaje Ta teden z Juretom Godlerjem. Oddaja bo tudi v novi sezoni nudila satiričen pregled novic z domačega in tujega političnega prizorišča in iskren komentar aktualnega dogajanja.

"Deseta sezona bo nekakšen vrhunec vsega, kar smo pilili in ustvarjali že od prve sezone. Na nek način nič kaj drugačna od drugih, po drugi strani pa tako močna v ustaljenih rubrikah, da se je že vsi zelo veselimo," pravi voditelj.

Oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem je doslej prejela tudi več nagrad. Jure, ki upravičeno slovi kot najbolj nabrušen jezik slovenskih televizij, se lahko pohvali tako z viktorjem kot s tremi nagradami žaromet, nazadnje jo je dobil letos v kategoriji najboljšega voditelja razvedrilne tv-oddaje leta 2018. "Lepo je prejeti nagrado za nekaj, kar rad počneš in se vedno znova trudiš to početi bolje in bolje," je ob prejemu nagrade povedal Jure.

Ta teden z Juretom Godlerjem bo prvič na Planetu že v sredo, 28. avgusta, ob 22. uri, ko bo 10. sezono napovedala posebna oddaja, s katero bodo z ustvarjalci pokukali v zakulisje nastajanja te edinstvene satirične oddaje.