Kaj pa to?! Nuša Lesar je pokazala realnost materinstva in s tem zaprla usta vsem!

22. 12. 2023
Deli
Kaj pa to?! Nuša Lesar je pokazala realnost materinstva in s tem zaprla usta vsem! (foto: Instagram.com/@nusa_lesar)
Instagram.com/@nusa_lesar

Voditeljica oddaje Svet na Kanalu A je že pred časom prvič postala mamica.

Nuša Lesar in njen dolgoletni partner Gregor Krušič sta sta rojstva njunega otroka zelo razveselila, zdaj pa se predajata sladkim starševskim skrbem. Nuša se občasno oglasi na družbenih omrežjih in svojim oboževalcem pokaže, kako trenutno živi. Jasno je, da s svojo družinico nadvse uživa.

Preberite še: Dejan Vunjak je najprej postal očka, zdaj pa je presenetil še s tem (njegov oče Brendi bi bil ponosen)

Tokrat pa je številne nasmejala z objavo dveh fotografij - lahko bi jim rekli "prej" in "po" ter s tem pokazala vso realnost materinstva v obdobju, ko je doma dojenček. To pa je dobro znano številnim mamicam, kajne?

Pri prvi fotografiji, objavljeni v njeni Instagram zgodbi, je zapisala "Jaz v službi ob štirih popoldan." Na sliki je urejena in taka, kot smo je vajeni na malih zaslonih - vedno je videti odlično in lepo, deluje spočito, profesionalno in umirjeno.

Voditeljica Nuša Lesar pred kamero

Voditeljica Nuša Lesar pred kamero

Instagram/posnetek zaslona

A vsaka zgodba ima dve plati, kar prikupna voditeljica zelo dobro ve, saj je na porodniškem dopustu precej drugače. Skrb za dojenčka terja svoje in številne mamice se nimajo časa niti urediti tako, kot bi si želele. Ob skrbi za otroka in ob drugih opravkih so pogosto še preveč utrujene, zato je pomoč najbližjih še kako dobrodošla (in Nuša jo zagotovo ima).

Morda vas zanima: Jan Plestenjak nič več samski, Rosvita Pesek pa o njem povedala takšno resnico

No, kljub temu pa se kdaj zgodi, da tudi ona ne utegne poskrbeti za svoj videz, kar je sama tudi pokazala. Objavila je še eno fotografijo, ob kateri je dopisala: "Jaz na porodniški ob štirih popoldne." S tem je res pokazala, kakšno je resnično življenje mamic malih otrok.

Voditeljica na Kanalu A Nuša Lesar

Voditeljica na Kanalu A Nuša Lesar

Instagram/posnetek zaslona

Moramo priznati, da je brez trohice make-upa in s spetimi lasmi videti kot najstnica! Res je zelo mladostna in tisti, ki je ne poznajo, bi le težko verjeli, da je že mamica. Vsekakor v materinstvu uživa in z veseljem skrbi za dojenčka. Porodniški dopust bo še prehitro minil in Nuša se bo potem vrnila k svojemu delu, ki ga verjetno zdajle vsaj delno pogreša.

Bonus video: Marko Pokorn in Mojca Fortin: "Če hočete dolgo živeti, poslušajte Mozarta!"

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk