Kaj pa TO?! Srčna izbranka Luke Basija pokazala prizor, ki je raznežil številne, takole je k sebi stisnila njuno hčerkico!

25. 8. 2022
Deli
Kaj pa TO?! Srčna izbranka Luke Basija pokazala prizor, ki je raznežil številne, takole je k sebi stisnila njuno hčerkico! (foto: Goran Antley)
Goran Antley

Njuna ljubezen je nesporna, prav tako kot ljubezen do dveh otrok, ki ju imata.

Luka Basi in Nastja Gabor imata zelo prisrčno hčerkico Tio in sina Taia, s katerima preživita vsak prosti trenutek. Čeprav sta oba poleti precej zaposlena s koncerti in odrskimi nastopi, si vzameta čas za družinico.

Opala, srčna izbranka Luke Basija v taki opravi hodi po hiši, nič čudnega, da je tako navdušen nad svojo Nastjo!

Nastja je svojim oboževalcem pokazala trenutek, ki je ganil številne. Očitno so se podali na krajši oddih na morje, kjer je nastal prikupen prizor. Na sliki pevka k sebi stiska njuno hčerkico, ki se v maminem naročju počuti nadvse varno in lepo.

"Kad zaspe umorna na tvojim rukama, neka dobro zna da tu je sigurna...,," je zapisala Nastja. Gre za verz pesmi znanega hrvaškega pevca Tonyja Cetinskega z naslovom Kad žena zavoli. Očitno je Tia postala malce utrujena in se je stisnila v mamino naročje.

Nastjini sledilci niso skrivali navdušenja in so ji namenili lepe besede ter številne všečke. Pevka je videti izjemno sproščeno, z lasmi, spetimi v čop, pa tudi zelo mladostno. Tisti, ki je ne poznajo, verjetno nikoli ne bi pomislili, da je že dvakrt mamica, saj deluje kot mlado dekle!

Prepričani smo, da si bodo vsi skupaj dodobra spočili, Nastja in Luka pa si bosta nabrala moči za nove podvige.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nastja Gabor (@nastjagabor)

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ