Kaj počnejo Tomaž, Sebastjan, Ana Mari in Pia?

Kaj počnejo Tomaž, Sebastjan, Ana Mari in Pia? (foto: arhiv Pro plus) arhiv Pro plus
29. 6. 2015

Tudi resničnostni šov Big Brother je prišel h koncu. Po pričakovanjih številnih so se od beograjske hiše najpozneje poslovili Tomaž, Sebastjan, Ana Mari in Pia, ki se po zaključku oddaje vračajo na stare in ustaljene poti.

Tridesetletni Sebastjan se je po štirih mesecih izolacije tako z veseljem vrnil za računalniški zaslon, saj pravi, da mu je poklic tako všeč, da ga prej kot delo sprejema kot hobi. Čeprav je pravi mojster računalniškega pisanja, pa dodaja, da bodo opravila na računalniku lahko za kakšen dan tudi počakala in da si bo najprej privoščil zabavo v krogu svojih bližnjih, na njihovi družinski parceli v Ivančni Gorici.

22-letne Prekmurke iz Veščice pa doma niso pričakale delavne obveznosti. Ana Mari je namreč še vedno študentka, ki bo po odhodu iz resničnostnega šova poskusila uresničiti svoj veliki cilj in se poskusiti v nastopanju, doma pa so jo z odprtimi rokami pričakali starši in mali brat, ki je svojo starejšo sestro po več kot stotih dneh že zelo pogrešal. Kot pravi, se bo v prvih dneh na svobodi najprej dobila s svojim fantom, o katerem smo tudi v oddaji že veliko slišali, na podatek, ali bosta s Tiborjem kljub temu nadaljevala romanco, pa bomo morali še počakati.

Dne odhoda se je močno razveselil tudi Tomaž, saj je med oddajo večkrat poudaril, da že močno pogreša svoje otroke, zaradi katerih je v preteklih tednih kar nekajkrat potočil solze. Petintridesetletnik se kljub medijski izpostavljenosti vrača za volan svojega tovornjaka, v prihodnosti pa bi si prav tako želel spoznati kakšno dekle, s katero bi skupaj pisala novo ljubezensko zgodbo.

Pravi šok vrnitev v realno življenje predstavlja tudi Pii, ki se je iz Beograda preselila nazaj v Koper, 22-letnica pa je bila izredno vesela in ganjena nad podporo, ki sta ji jo starša izkazala med šovom. Čeprav Pia še nima redne zaposlitve, bo zdaj svojo medijsko prepoznavnost dobro uveljavila, kot pravi, pa še vedno ostaja želja, da bi spoznala fanta 'piflarskega' videza z lepim nasmehom.

KAJA MILANIČ

Priporočamo