Kaj se dogaja z njunim prijateljstvom? Špela Grošelj o tem, kakšen je zdaj njen odnos z Domnom Kumrom

Kaj se dogaja z njunim prijateljstvom? Špela Grošelj o tem, kakšen je zdaj njen odnos z Domnom Kumrom (foto: Blaz Vatovec) Blaz Vatovec
25. 1. 2021

Postavna pevka in voditeljica je odgovorila na radovedna vprašanja sledilcev.

Špela Grošelj in Domen Kumer sta prijatelja že več kot desetletje in sta lansko leto res veliko časa preživela skupaj. O tem so zgovorno pričevale njune objave na družbenih omrežjih, skupaj sta celo posnela nekaj kuharskih oddaj, kjer sta pokazala, kako se sučeta med piskri in kuhalnicami.

Posnela sta tudi duo z naslovom Vino in kitara, nato pa še decembra božično pesem s skupino Il divji, od takrat pa se zdi, da je njuno druženje nekako zamrlo. Zato ni nič čudnega, da je Špela dobila kar nekaj vprašanj na to temo, ki jih je objavila v svojem Instagram storyju.

"A z Domnom pa sta skregana," "Kam je Domen zginil," "Špela, kje imaš Domna zadnje čase?" To je le nekaj vprašanj na to temo, Špela pa je bila kratka in jasna. "Res se ne izogibam, ampak ne vem, zakaj to sprašujete mene."

No, Domen se na to temo še ni oglasil, a njuno prijateljstvo zagotovo ni ugasnilo kar čez noč, saj se poznata že dolgo časa.

Špela Grošelj