Kaj se dogaja z Wernerjem? Izgubil je že 20 kilogramov

21. 11. 2019
Deli
Kaj se dogaja z Wernerjem? Izgubil je že 20 kilogramov (foto: Promo foto/Event24)
Promo foto/Event24

Werner je eden izmed tistih priljubljenih glasbenikov, ki se ne brani dobre jedače. A to ima za posledico tudi kakšen odvečen kilogram, zato se je pevec odločil, da temu resnično naredi konec, kljub temu, da je že večkrat hujšal, a je nato velikokrat obupal, saj rezultati niso prišli hitro.

Na srečo ga je do sedaj spremljala višina, tako da so se morebitni odvečni kilogrami nekako porazdelili in izgubili po telesu. A ker je pred vrati 30 let glasbene kariere, 20 let koncertiranja ter že 16. decembra izdaja še dvojnega albuma, se je Werner odločil, da naredi konec odvečnim kilogramov in se vzame v roke.

Po štirih letih telovadbe so tukaj že prvi rezultati, saj je lažji za 20 kilogramov, temu primerno pa je pridobil mišično maso. "V štirih letih - 20 kilogramov maščob + 15 kg mišične mase. Vsak dan fajtanje uro in pol ... ko se ti da in ko se ti ne da. Moraš pa vztrajati, da prideš do cilja," pravi prerojeni Werner. Seveda pa uspeha ne bi bilo brez njegove Andreje, ki mu tudi tokrat stoji ob strani in mu pomaga na vsakem koraku.