Kaj se je zgodilo, da je Rebeka Dremelj zamenjala 'štikle' in seksi spodnje perilo za predpasnik in štedilnik?

Kaj se je zgodilo, da je Rebeka Dremelj zamenjala 'štikle' in seksi spodnje perilo za predpasnik in štedilnik? (foto: Pop Tv) Pop Tv
15. 10. 2019

Preteklost Rebeke Dremelj je nadvse pestra in polna različnih izzivov. Med drugim je leta 2001 zmagala na izboru Miss Slovenije, sedem let kasneje, leta 2008, nas zastopa še na Pesmi Evrovizije v Beogradu, vsestranska umetnica in 'multipraktik, kot ji mnogi rečejo,' pa je - poleg številnih glasbenih uspehov v regiji - ustvarila še kolekcijo perila Rebeka´s dream.

A to še ni vse. Pred sedmimi leti je glasbenica postala mamica in od takrat dalje se ji je življenje, tako kot mnogim staršem, še kako spremenilo. Kaj pa 'štikle' in seksi spodnje perilo, po katerem je bila znana Rebeka; se je tudi tu kaj spremenilo? " Niti sama ne vem, kdaj se je točno zgodilo, da sem 'štikle' in sexy spodnje perilo zamenjala za predpasnik in štedilnik. Prišlo je z leti, samo od sebe. Ves tempo življenja, vse informacije, ki jih prejemamo iz dneva v dan, vse skrbi, ki jih imamo z otroki, nam ravno ne delajo neke usluge, da se ženske res počutimo ženske! Moramo se prisiliti kdaj in kdaj, si vzeti čas zase, se urediti, se pogledati v ogledalo in se znati pohvaliti ... Ne samo grajati. Jaz se bom zdaj pohvalila. Evo. Res je bil tole dober fotograf, ki je iz mene naredil to, kar načeloma nisem, oziroma se vsaj ne počutim, ampak he j- ko bom imela slab dan, bom pogledala tole fotko in si bom rekla - Dremelj, prav fajn zgledaš! Pika." je vse skupaj na družbenem omrežju zapisala Rebeka Dremelj.