Kaj se obeta med Sašo Lendero in Miho Hercogom? Poglejte si to, Saši so tekle solze!

Saša Lendero in njen Miha Hercog (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
19. 3. 2021

Gledalci že nestrpno čakajo oddajo Kdo si ti? Zvezde pod masko, saj jih očitno čaka svojevrstno presenečenje, če sodimo po napovedniku.

V njem so prikazali, kako je Miha Hercog pokleknil pred televizijskimi kamerami, Saši Lendero pa so pritekle solze sreče. Je morda javno zasnubil svojo srčno izbranko? No, solzne oči je imela tudi Zvezdana Mlakar, a več kot to napovednik ne razkriva.

Saša je pred časom za Žurnal 24 dejala, da sta po zaroki, ki se je zgodila pred več kot 10 leti, imela partnersko krizo, to pa je bil razlog, da se takrat nista poročila. "Takoj zatem sva imela krizo in je vse skupaj propadlo. A vesela sem, da sva ostala skupaj in da imava danes lep in trden odnos. Čeprav nikoli ne veš, življenje prinese vse sorte," je dejala Saša.

Pozneje je še za revijo Zvezde Lady razkrila, da Miho včasih malce dajejo sklepi, tako da ni prepričana, ali se bo lahko čez nekaj let vrgel na kolena. "No, vsekakor še nisva naredila križa čez ta korak, s katerim bi tudi Ario zelo razveselila, saj sta z mojo pokojno mami na to temo vedno delali načrte,"je rekla priljubljena pevka.

Da bi izvedeli več, pa je treba počakati na med gledalci izjemno priljubljeno oddajo. Takrat bo skrivnostni namig iz napovednika končno razkrit.