Kaj se skriva v omari Helene Blagne?

23. 10. 2019
Deli
Kaj se skriva v omari Helene Blagne? (foto: Planet TV)
Planet TV

Oddaja Dobro jutro, ki nam vsako jutro na nacionalni televiziji postreže zvrhan koš zanimiv vsebin, je bila to jutro še posebej zanimiva, saj je jutranjo ekipo obiskala prva dama glasbenih odrov Helena Blagne.

Lorella Flego in Ana Tavčar Pirkovič sta z gostjo Heleno Blagne spregovorili - glede na to, da je teden mode - predvsem o modi, ne nazadnje pa tudi o Heleninem prihajajočem koncertu, ki se bo zgodil v Mariboru.

V prvem delu pogovora so simpatične sogovornice spregovorile predvsem o beli barvi, ki vsem trem še kako pristaja, poleg tega pa so se dotaknile tudi kavbojk, o katerih Helena pravi, da jih nosi zelo redko, preredko. Seveda pa je tako kot gledalce tudi voditeljici zanimalo, kaj vse se skriva v omari Blagnetove. Ravno zaradi tega je s seboj prinesla nekaj zelo elegantnih čevljev z visoko peto, ki jih pevka preprosto obožuje. Brez tega ne gre, dodaja glasbenica, ki je gledalcem pokazala še dih jemajočo rdečo obleko (s korzetom), ki jo je nosila na zadnjem velikem koncertu v Hali Tivoli.

Helena je med drugim dejala, da obiskovalci in oboževalci na njenih koncertih na odru pričakujejo glamur, tako da je v njeni omari kar nekaj glamuroznih oblek, malo manj pa manj glamuroznih oblekic. Zgodilo se je namreč, da je s kakšno manj vpadljivo obleko prišla na oder, potem pa si bili obiskovalci razočarani. Glasbenica je tudi še dejala, da velikokrat vnaprej razmišlja, kako bo vnovčila določeno glamurozno obleko, saj so te precej drage in bi bilo nesmiselno, tako Helena, če bi jo nosila le enkrat. Ravno zaradi tega velikokrat poskrbi za različne barvne kombinacije ...

Del Helenine garderbe so tudi bele srajce, ki so obvezen del v njeni omari. Sogovornice so si bile enotne, da jih mora imeti vsaka ženska, saj omogočajo nešteto kombinacij. In ne nazadnje so v Helenini omari še različni pasovi ter blazerji živahnih barv, ki jih kombinira z različnimi hlačami ...

Dekleta so po jutranjem klepetu naredile še skupen 'selfie', ki je na družbenih omrežjih v hipu požel val navdušenja.

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan