Kaj so znani obrazi načrtovali za prvomajske praznike?

Long deserted beach, Torellneset, Arctic, Svalbard, Image: 427603883, License: Royalty-free, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Profimedia, imageBROKER (foto: Profimedia Profimedia, Imagebroker) Profimedia Profimedia, Imagebroker
Vir: Lady
8. 5. 2019

Številni pravijo, da so prvomajski prazniki najlepši čas za odkrivanje novih krajev, spet drugi si bodo vzeli – glede na to, da bosta prvi in drugi maj na sredo in četrtek – kar cel teden oddiha, sploh ker so tu še šolske počitnice. 

No, za znane obraze iz glasbenega in televizijskega sveta pa lahko rečemo, da se bodo potepali predvsem pri naših južnih sosedih, na hrvaški obali. Kaj pa drugi? Poglejmo, kaj so nam zaupali!

Jasmina Kandorfer

“Za prvi maj peljem dva avtobusa v dolino piramid v Bosno, kjer nas pričakuje dr. Osmanagić. Potovanje je razprodano že lep čas in tudi težko pričakovano, zato se veselim, da znova odidem v ta skrivnosti kraj, kjer z gledalci doživljamo zares nenavadne, skoraj paranormalne stvari. Enkrat se nam je na primer v predorih napolnila kamera, namesto da bi se izpraznila. Dr. Osmanagiču smo to povedali in se je samo nasmejal, saj je bila nemalo pred nami tam ekipa iz Rusije, ki se ji je zgodilo ravno nasprotno. Povsem napolnjene kamere so se v trenutku izpraznile. Povedal nam je, da je to odvisno od namena, s katerim vstopamo v predore. Kakorkoli, to potovanje ponavljamo še septembra, verjetno se tudi takrat pridružim skupini, saj se tam dobro počutim.”

Tinkara Fortuna

“Med prvomajskimi počitnicami načrtujemo kratek, nekajdnevni oddih na hrvaški obali.”

Anže Kuplenik

“Če bo le čas dopuščal in ne bom imel veliko obveznosti, se bom z družino odpravil na krajše dopustovanje na hrvaško obalo.”

Monika Zorčič

“Za prvi maj sem vsako leto do zdaj šla s prijateljicami na spomladanski oddih, 'spring break'. Letos bom prav tako odšla, a malce drugače, ne bom žurirala kot prejšnja leta, ampak bom nekaj zaslužila. S turistično agencijo za mlade, kjer občasno delam kot animatorka, bom šla najprej v Umag, nato še za nekaj dni v Kanegro, tako da bodo moje prvomajske počitnice letos natrpane z delom.”

Gianni Rijavec in Patricija Simonič

“Verjetno se bova s Patricijo odpravila v Italijo … malo na oddih, malo za dušo, malo samo za naju.”

Sandra Salihovič

“Ker sem ravno s počitnic v Berlinu, za 1. maj ne načrtujem nobenega posebnega oddiha ali aktivnosti. No, si bom pa med temi prazniki privoščila nov tatu, ki se ga zelo veselim.”

Dušan Lukič

“Za nekaj dni grem smučat. Prvomajski prazniki so odlični za to.”

Nina Donelli

“Poleg nastopov, snemanj nimam posebnih načrtov. Za prvi maj to leto nastopam na Farovcu... Tako le upam, da bom lahko poleti vsaj za nekaj dni pobegnila na morje.”

Maja Geršak

“Joj, ne bom lagala, da o tem ne razmišljam. V bistvu sanjarim vsak dan, kam bom šla, toda plana še nimam. Bomo videli...”

Miha in Kristina Vodičar

“Pred poletjem sanjam o lepem dnevu brez obveznosti, da se z ženo usedeva na najino vespo in odbrziva proti morju, se podruživa, spočijeva in odklopiva možgančke. Poleti pa seveda najina Grčija kar se da dolgo, tudi dva meseca, če bo šlo.”

Ingrid Ulaga

“Pred poletjem bi vsekakor rada spravila v red svoje zdravje in počutje, diplomirala in še naprej ostala srečna.”

Andrej Težak Tešky

“Med prvomajskimi prazniki bom zagotovo veliko treniral, saj grem kmalu za tem na 100 milj dolg Ultra trail Vipava Valley, ki ga že nestrpno pričakujem. Kmalu za tem, sredi maja, pa se odpravim na mesec dni dolgo tekaško potovanje med glavnimi mesti bivše Jugoslavije, v katerih bom izvedel stand-up nastope. Vso energijo trenutno usmerjam v ta projekt.”

Bojana Ivanovič

“Trenutno zaključujem zame zelo pomemben projekt in vsi načrti so povezani s tem, zato za prvi maj ne grem nikamor, bo pa moj projekt predstavljen javnosti ravno nekje v tem času, kar že nestrpno pričakujem. Načrtujem pa počitnice v prvem tednu junija na mojem najljubšem otoku Mikonosu in tega se neizmerno veselim, kajti že ob prvem obisku me je Mikonos popolnoma očaral.”

Andraž Zupančič

“Nekaj stvari je še na seznamu, upam, da letos izpeljemo en izlet, ki ga sinu dolgujem že nekaj časa. Sicer je to bolj pisano na kožo le njemu in meni, a verjamem, da se bomo imeli vsi lepo.”

Miha Perat

“Žal bom zaradi obveznosti s šovom Zvezde plešejo tudi letošnji 1. maj preživel v dvoranah. Imam pa zato takoj po koncu šova rezerviran podaljšan vikend s svojo družino.”

Lučka Kotnik

“Sem polna planov in ni jih malo. Trenutno smo v fazi preseljevanja naše nove pekarnice 'Lučkina Pekarna Piškotek', in sicer na novo lokacijo, večjo in bližjo, ker preprosto ne zmorem biti povsod hkrati. Tako pa upam, da mi bo bistveno olajšalo poslovanje, nadzor nad podjetjem in seveda celotno organizacijo mojega vsakdana od poslovnega do zasebnega časa, ki pa niti nista tako zelo ločena. Če si privat, si tako vedno v službi.”

Besedilo: Alesh Maatko // Fotografije: Primož Predalič, Helena Kermelj, Ana Kregar, TV3, POP TV, Ana Kregar, Tomo Jeseničnik, Tibor Golob, osebni albumi, promocijske fotografije, Profimedia

Priporočamo