Kaj sta zakuhala Franci Kek in Desa Muck

8. 5. 2015

Francija Keka, organizatorja številnih dogodkov, smo opazili še posebej nasmejanega v družbi Dese Muck. In razlog?

Desa Muck se bo zagotovo udeležila Festivala okusov in zabave, ki bo pod imenom Izbor v soboto, 20. junija, potekal v Deželi kozolcev, prvem muzeju kozolcev na prostem na svetu, v Šentrupertu.

»Težko skrivam, da sem ljubiteljica kulinarike, po mojem okusu pa bo tudi glasba. Sedaj živim blizu Šentruperta, v deželi cvička, v Mokronogu, kjer je cviček splošno zelo prisoten. Doma ga imam celo po radiatorjih napeljanega,« nasmejano pove Desa in doda, da se veseli, da bo lahko poskusila tudi druga vrhunska vina iz Slovenije in sosednjih držav. Sicer pa Franci skupaj s soorganizatorjem, vrhunskim kuharskim mojstrom, Tomažem Kavčičem na nepozaben kulinarično-glasbeni festival Izbor, ki bo prvič v Sloveniji na enem mestu predstavil najodličnejše mednarodne kulinarične mojstre v prepletu z vrhunskimi vini in atraktivnim glasbeno-zabavnim programom, vabi vse, ki si želijo okušati tudi hrano kuharjev, ki so si pridobili Michelinove zvezdice.

Med obiskovalci bo mogoče videti tudi voditelja in igralca Tadeja Toša ter svetovnega prvaka v smučarskem krosu Filipa Flisarja, ki ga poznamo tudi po prav posebnih brkih. Mi se že veselimo.