Kaj Tari Zupančič pomeni božič in kje bo preživela najdaljšo noč v letu?

Kaj Tari Zupančič pomeni božič in kje bo preživela najdaljšo noč v letu? (foto: Katja Žagar) Katja Žagar
20. 12. 2019

Simpatična voditeljica plesnega šova Zvezde plešejo Tara Zupančič, ki jo lahko spremljamo tudi v oddaji 24UR v rubriki Pop In, se počasi že pripravlja na božične praznike, ki jih bo preživela v krogu družine in prijateljev.

"Božič in vse svetleče stvari, ki pridejo zraven so mi že od nekdaj malo magične. Lepo je, ker se takrat posvetimo tistim, ki jih imamo radi, zato sem takrat najraje s svojo družino in prijatelji. Je pa res, da smo z leti morali božič malo modernizirati, saj zaradi delovnih obveznosti včasih to ni ravno 24-tega zvečer. Ampak važen je namen in to, da smo skupaj. Posebnih ritualov nimamo, še manj pa nam je mar kaj je na mizi. Edina stvar, ki se je držimo so darilca, vsak vsakemu, ker je potem luštno odpiranje daril pred smrekico," je za Govori.se povedala Tara Zupančič, ki nam je v prijetnem razgovoru še zaupala, kje bo preživela najdaljšo noč v letu.

"Silvestrovo bom preživela nekje na prostem, čisto točno pa še ne vem kako bo. Namreč nisem ravno človek pretiranih planiranj, zdi se mi, da s tem zgubljamo ves čar novega leta. Pomembni so ljudje, ki nas obkrožajo, pa četudi to pomeni, da pristanemo nekje, s kozarcem v roki in s hitro hrano iz ulice," je strnila Tara.