Kaj vesta zgovorna voditelja Anže Zevnik in Aljoša Ternovšek?

Kaj vesta zgovorna voditelja Anže Zevnik in Aljoša Ternovšek? (foto: Žiga Culiberg) Žiga Culiberg
3. 9. 2019

Anže Zevnik in Aljoša Ternovšek bosta tudi to jesen razveseljevala gledalce novih epizod priljubljenega kviza Vem!. Vse skupaj se bo pričelo 9. septembra, glavna novost pa je, kot smo izvedeli, nagradna igra za gledalce.

Dobrodelno tudi v novi sezoni
Novo sezono kviza Vem! začenjajo z dobrodelno oddajo, v katero je Anže Zevnik povabil igralca Luko Cimpriča, raperja Marka Kocjana – Emkeja in skakalca Roberta Kranjca. Dobrodelno donacijo v višini 700 evrov je Zvezi prijateljev mladine Slovenija za akcijo Pomežik soncu prispevalo podjetje Bauhaus Slovenija.

Vsak Vem! gledalcem prinaša 40 evrov
Po dolgem času ustvarjalci oddaje pripravljajo nagradno igro tudi za gledalce. Spremljati bo treba oddajo, v kateri bodo zastavili nagradno vprašanje, in si zapomniti številko, za katero bo napisana pravilna črka. Na spletni strani www.kviz-vem.si* boste po koncu oddaje označili pravilni odgovor. Izmed vseh, ki boste označili številko pravilnega odgovora, bodo izžrebali srečneža, ki bo prejel 40 evrov na Lidlovi vrednostni kartici. Sodelovanje v nagradni igri je brezplačno, odgovore pa bodo sprejemali po vsaki oddaji do 20. ure.