Kaj vse skriva Sara?

Sara ima to poletje velike načrte. (foto: o.a.) o.a.
Vir: Govori.se
5. 7. 2009

Prikupna pevka Sara, 20-letnica iz Slovenj Gradca, ki se je številnim prikupila prav z nastopom na festivalu Zlati glas Konga ima to poletje velike načrte.

"S pesmijo Kaj je to kar ona ima? sem se predstavila na tem festivalu, pred tem sem bila tudi v Budvi, pripravljam pa se še na en festival, ki bo na Korčuli," nam je zaupala študentka menedžmenta, ki se že vse življenje spogleduje z glasbo, zdaj pa pravi, da je čas, za resen naskok tudi na slovensko glasbeno sceno.

"To poletje bo delovno, nekaj dopusta seveda bom imela, a prav kmalu je na vrsti Marko Polo, festival, na katerem bom nastopila s skladbo Ljubav nije igra. Če bo kdo na Korčuli 17. in 18. julija, naj le pride navijat zame," se še pošali Sara, ki pravi, da v prostem času najraje igra tenis in tako obenem nehote izda tudi skrivnost svoje zavidljive postave.

"Glasba mi vse življenje pomeni zelo veliko, želim si, da bi v sodelovanju s katerim od cenjenih slovenskih avtorjev prišla na Emo, zato pa tudi vlagam vso energijo v delo z glasbo in upam, da nam bo s skupnimi močmi uspelo," pravi Sara, ki bi si za sodelovanje na Emi najbolj želela kakšnega od že preverjenih slovenskih avtorjev glasbe, najbolj pa celo sodelovanje z Martinom Štibernikom, ki je že napisal tudi zmagovalno skladbo Eme Lep poletni dan, ki jo je takrat zapela Karmen Stavec.

Sarino skladbo lahko poslušate spodaj, lahko pa se ji pridružite tudi na spletnem portalu Facebook.