Kaja Milanič je navdušena zajčjeljubka!

9. 2. 2016

Ustvarjalka Kaja Milanič, ki je pred kratkim izdala svojo ustvarjalno knjigo Narejeno z ljubeznijo, je že vse od začetka študentskih let navdušena zajčjeljubka.

Kot nam je povedala, je prvega zajčka, ki ga je poimenovala Kobacajček, od fanta prejela kot božično darilo v prvem letniku fakultete, vse od takrat pa je njena simpatija iz dneva v dan močnejša.

"Kobi je bil moj prvi zajček, s katerim sva imela neverjetno vez. Za menoj je tekal kot kakšen psiček, zelo rad se je pocrkljal in včasih se mi zdi, da se je kar stiskal k meni," je povedala Kaja in dodala, da je petletni kunec Kobacajček poginil minulo poletje, ko sta se s fantom odpravila na morje.

"Kobacajčka sva bila navajena. Imeli smo svoj ritem. Ko sva se s fantom vrnila domov, nama je družba navihanega kunca močno manjkala, zato sva se že naslednji dan odločila, da si omisliva novega. In tako je pri naju pristal zajec Pico, ki pa je še vedno zelo nagajiv. Poleg električnih kablov nama je pregrizel tudi že nekatere knjige, nekaj oblek, rad pa si tudi sam postreže s hrano," še pove Kaja, ki zajčjega ljubljenčka priporoča vsakemu, ki bi se rad nasmejal simpatičnim prigodam.