Kako bo Petra Kerčmar preživela čarobni božič in veselo silvestrovo?

Kako bo Petra Kerčmar preživela čarobni božič in veselo silvestrovo? (foto: Mankica Kranjec) Mankica Kranjec
24. 12. 2019

Za voditeljico informativnih oddaj na POP TV so bližajoči se prazniki nekaj posebnega. Božični večer je tisti, ki združuje, najdaljšo noč v letu pa prepletajo poljubi, veselje in sreča. In kakšna bosta njena oba večera?

"Vse, kar pravijo o božiču, drži. Je čaroben. Je navdihujoč. Je povezovalen. Predvsem pa je družinski. Kolikokrat na leto se takole zbere res vsa družina? Morda ob rojstnih dnevih, potem je pa to že to. Božič pa je tisti, ki ne glede na vse poveže družino, jo vsakič znova spet osmisli in ponuja res čarobne trenutke. Ko se na božični večer zberemo ob odlični večerji, potem darila, skromna, najlepše je, ko se tudi otroci strinjajo, da ne potrebujejo veliko, da ni čarobnosti v dragih darilih, ampak v nasmehu, druženju, objemu. Pri nas se najmlajši preoblečejo v Božička in jelenčke. Aljaž je seveda Božiček. In potem je najlepše, ko bere imena in deli darilca," nam je zaupala priljubljena voditeljica Petra Kerčmar.

Seveda ob tem ne moremo mimo silvestrovega ... "Ja, in potem pride ta večer, pride najdaljša noč v letu. Vsi skupaj se zberemo v Domžalah. Aljaž, Uroš, mami, sestri, svak, nečaki. Kar pravi žur si naredimo. Malce večerje, glasba do konca, plešemo, pojemo. Malo pred polnočjo moja mami odrine. Vsako leto. Na lokalni hribček. Mi odštevamo. Objemi. Veselje. Sreča. Si zaželimo vse dobro in lepo v Novem letu. Liza, Val in Aljaž so vsako leto dlje pokonci in če jim kdo sledi v aktivnostih, je potem to moj svak Klemen. Mi že vsi utrujeni na kavču, otroci pa ... kot da ni ura pol enih zjutraj. Ampak je lepo. Res lepo. Vsem želim lepe trenutke v Novem letu, naredite si čudovito leto, naj bo zdravo in čarobno. Srečno," je vsem skupaj vse dobro zaželela Petra Kerčmar.