Kako bo svoj dom letos okrasila priljubljena pevka Brigita Šuler?

Kako bo svoj dom letos okrasila priljubljena pevka Brigita Šuler? (foto: Osebni album) Osebni album
16. 12. 2019

Glasbenica Brigita Šuler pravi, da vsakoletno okraševanje pride na vrsto na kakšno prosto decembersko nedeljo, teh pa je pri glasbenikih malce manj.

Pa vendarle se tu in tam najde čas, tako da Brigitin dom dobi praznično preobleko. "Ponavadi postaviva smrekico in dekorirava oba skupaj, jaz pa predtem spečem medenjake, da hiša medtem res prazničjo zadiši. Lansko leto sva se odločila zeleno jelko zamenjati z belo, z zlatimi in srebrnimi okraski in takšno imava tudi letos. Sama božična dekoracija po hiši se pa bogati vse do božiča, saj se velikokrat ne moreva upreti kakšnemu novemu okrasku. V zadnjem tednu leta pa bova pred hišo postavila tudi projektor, da bo vzdušje še bolj čarobno," nam je zaupala Brigita Šuler, ki je dodala, da je še kako čarobno, če je del praznikov tudi sneg.

"Prvega snega sem zelo vesela, če zapade na kakšen prosti dan, ko ne rabim z avtom na pot. To pa se zgodi redko. (smeh) Sicer pa je opazovanje sneženja zares čarobno. Če sem prosta, rada tudi odmetem sneg z domačega dvorišča in medtem naredim še kakšnega snežaka. To je pravzaprav moja najljubša zimska jutranja rekreacija," je povedala glasbenicam, ki nam je še zaupala, da so vsako leto obvezno pričakali tudi prvega dobrega mož, Miklavža, ki nas je obiskal pred kratkim. "Zbrali smo se otroci iz sosednjih hiš pri nas doma in plašno čakali na shrljiv obisk. To je bil kar strašljiv večer, saj je z Miklavžem prišel tudi parkelj (odlično zamaskirana teta in stric) in preden nam je Miklavž izročil darila, si nas je parkelj ponavadi kar privoščil. Ponavadi smo dobili polne vrečke sladkarij, kakšno igračko in pa obvezno simbolično šibo," je dejala.

Priporočamo