Kako čudovit pogled! Modni izbor Špele Močnik navdušuje, še bolj pa njen "začasni" poklic

Kako čudovit pogled! Modni izbor Špele Močnik navdušuje, še bolj pa njen "začasni" poklic (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
22. 7. 2021

Pred kratkim se je začasno poslovila od gledalcev, zdaj pa se je preizkusila v nekolikanj drugačni vlogi.

Priljubljena voditeljica in novinarka oddaje Dobro jutro, ki jo predvajajo na TV Slovenija, Špela Močnik, je pred kratkim prek družbenega omrežja sporočila, da bo nekaj časa na dopustu, nato pa se bo na male zaslone spet vrnila polna svežih idej.

V tem času bo zagotovo nadvse uživala, svoje oboževalce pa bo še naprej razveseljevala z objavami lepih prizorov na Instagramu. Tako se je že oglasila in pokazala, kaj počne.

"Danes sem bila turistična vodnica po Ljubljani. Včasih kar malo pozabimo kako krasna je Ljubljana in koliko lepih kotičkov skriva… izlet z ladjico po Ljubljanici in doživeti mesto iz vodne perspektive je super ideja za vroče poletne dni," je zapisala ob sliki, na kateri nosi oblekico s cvetličnim potiskom, v kateri je videti prav sveže in simpatično.

Lepo od Špele, da nas je malce spomnila na domače turistične bisere in morda komu dala zamisel, da se odpravi na družinski obisk prestolnice. Ljubljana ponuja veliko, za vse okuse, za mlade in tiste, ki so mladi po srcu. Le podati se je treba na pot in raziskati skrite kotične našega glavnega mesta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Špela Močnik (@spelamocnik)