Kako čudovita barva las! Metka Albreht pokazala odtenek, ki bi si ga želela imeti marsikatera

Kako čudovita barva las! Metka Albreht pokazala odtenek, ki bi si ga želela imeti marsikatera (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
3. 9. 2021

Očitno se je v trenutku nastanka fotografije sonce "ujelo" v njene lase in ustvarilo neverjetno lep odtenek barve njenih kodrov.

Marsikatera bi si želela imeti take lase, kot jih ima nekdanja misica in stilistka Metka Albreht: goste, močne dolge in kodraste. Sama je že večkrat preizkusila drugačne pričeske, občasno si jih tudi zravna, a nagajivi kodrčki ji pristojijo kot uliti!

Zdaj, ko se poletje bliža koncu, pa je videti, da je narava pri Metki ustvarila čudoviti barvni odtenek las - spominja na poletje in vonj po morju, hkrati pa so lasje videti negovani in bujni. Marsikoga med njenimi oboževalci je prizor povsem očaral in številne dame so z navdušenjem sprejele njen "post-poletni" videz.

"Danes pa je bil nor dan… Zjutraj Šmarka, potem Pop tv. Prletet domov in pripravit Etijenu zajtrk. Feetingi za reklamo. Vmes otroka zabavat. Potem v @mladinskaknjiga po zvezke.  S tamalim na skiro do Tivolija in nazaj. Spet feetingi za namen fotografiranja. Pohitet domov. Sestavit iz slikic mood board in poslat vse skp produkciji in evo, dihaaaam. Končno v miru sedim v skejt parku. Sam ni še konec. Ko pojemo večerjo se pripravimo na šolo, potem pa grem spet za računalnik…nadaljevanka čaka. Hja, delam Finish razdelav za naslednjo sezono," je zapisala Metka, ki si je na morju nabrala dovolj energije za nove delovne obveznosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Metka Albreht (@metkaalbreht)

Priporočamo