Kako do postave, kot jo ima Janja Zupan?

Janja Zupan (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Story
7. 3. 2014

Pred kratkim nas je 40-letna Janja Zupan, ki je pred 20 leti osvojila naziv Miss Slovenije, na svojem Facebook profilu razveselila s fotografijami v spodnjem perilu. Ker je s svojo postavo osupnila prav vsakogar, ki jih je videl, nas je zanimalo, kako skrbi za svoje telo.

"Mislim, da na to vpliva kombinacija zdravega načina življenja - pitja veliko tekočine, predvsem vode, veliko gibanja, joge, plesa, življenja brez cigaret in alkohola ter zelo malo ali skoraj nič ponočevanja. Mogoče se pa malo lahko zahvalim tudi dobrim genom," na vprašanja, komu se lahko zahvali za tako izklesano postavo, odgovarja Janja.

Lepotico, ki je pred kratkim praznovala 40. rojstni dan, smo vprašali tudi kdo je posnel žgečkljive fotografije, ki so zaokrožile na družabnem profilu.

"Fotografije je posnel moj mož za novo leto, ko sva bila na tedenskem izletu v Pragi. Kupil mi je perilo in me v njem fotografiral za spomin. Fotografije so mi bile všeč in eno sem objavila na FB bolj za hec, saj profilne slike že dolgo nisem zamenjala," pravi Janja, ki je zaradi fotografij dobila tudi kar nekaj novih oboževalcev. To pa njenega moža prav nič ne gane.

Janja

"Moža ne skrbi, da bi me zato izgubil. Nima nič proti mojim objavam in ni ljubosumen. Je zelo samozavesten in na moje slike tudi ponosen. Sploh pa ne vem, zakaj toliko pompa zaradi ene slike, saj že v skoraj vsaki reviji vidiš ogromno fotografij manekenk in fotomodelov v spodnjem perilu. Tudi sama sem v manekenskih letih velikokrat nosila spodnje perilo in kopalke na modni pisti, posnela pa sem tudi katalog za spodnje perilo, zato se mi to ne zdi nič posebnega."

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 11/2014

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 11/2014

Story Story 11/2014, od 05. 03. 2014