Kako ganljivo! Poglejte trenutek, ko oče Sašo Lendero popelje do oltarja, preprosto čudovita sta!

Kako ganljivo! Poglejte trenutek, ko oče Sašo Lendero popelje do oltarja, preprosto čudovita sta! (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
29. 6. 2021

Šlo je za enega pomembnejših družabnih dogodkov tega leta, ki ga je obeležila pandemija koronavirusa.

Prah okrog poroke Saše Lendero in Mihe Hercoga se je zadaj že malce polegel in mladoporočenca sta lahko malce zadihala in si spočila, saj je bil lep dogodek kar precejšenj organizacijski zalogaj. A uspel je popolno, če sodimo po slikah in posnetkih, ki sta jih glasbenika delila z javnostjo.

Marsikdo je nestrpno čakal, da vidi Sašo v poročni obleki - parček je oboževalcem tudi ustregel, saj sta fotografije s poroke prodala eni od slovenskih revij, a pri tem sta bila dobrodelna, saj sta izkupiček od prodaje namenila društvu Viljem Julijan. Nad to njuno gesto so bili številni navdušeni, saj sta znova pokazala, da imata veliko srce in posluh za ljudi v stiski.

No, Saša pa je zdaj še na družbenem omrežju TikTok delila ganljiv in lep posnetek, in sicer trenutek, ko jo njen oče popelje do oltarja. Za glasbeno podlago je izbrala pesem Perfect od Eda Sheerana, vse skupaj pa si lahko ogledate TUKAJ.

Zagotovo je to bila poroko, ki se je udeležencem zapisala v spomin, saj so v zakon pospremili par, ki je dodobra obeležil slovensko estradno sceno - s svojo povezanostjo in dolgoletno predanostjo.