Kako je elegantna! Saša Lendero v rdeči obleki povsem očarala, v njej je res neverjetna

Kako je elegantna! Saša Lendero v rdeči obleki povsem očarala, v njej je res neverjetna (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
7. 9. 2021

Velja za pevko, ki se rada odzove na humanitarne pobude in tudi tokrat se je, saj je nastopila na prav posebnem koncertu.

Za to priložnost je naša postavna pevka Saša Lendero izbrala čudovito rdečo obleko, ki je na njej nadvse elegantna. Okrasila jo je s širokim srebrnim pasom, zraven pa je nosila čevlje z visoko peto in preprosto črno torbico. Prizor, ki ga je ujel fotoaprat, je objavila na družbenem omrežju skupaj z lepim in zelo ganljivim zapisom.

"Tik preden sem se včeraj podala na oder humanitarnega koncerta za otroke z redkimi boleznimi Viljem Julijan, sem bila polna mešanih občutkov. Bila sem vesela, da so organizatorji v tako negotovem in težkem času uspeli pripraviti tako lepo in vrhunsko organizirano prireditev, bila sem neverjetno lepo presenečena, ker je tako veliko število ljudi podprlo male borce in prišlo na koncert, kljub splošni situaciji in pct pogojem," je ganjeno zapisala Saša.

Dodala je, da je še najbolj čutila srce, ki se ji je stisnilo ob misli na številne družinice, za katere so nastopili. "Verjetno v življenju ni hujše bolečine, kot zavedanje, da tvoj otrok umira in, da na svetu ni strokovnjaka ali zdravila, ki bi lahko to spremenil. Lahko le ljubiš, tolažiš, neguješ, lajšaš ... in nekje v sebi umiraš tudi sam," je zapisala Saša in dodala, da so to doživeli starša malega Viljema Julijana in njegova sestrica, ter preživeli.

"Bolečina pa jih ni zlomila. Njihov pogum in ljubezen sta jih še bolj povezala. V neverjetni medsebojni ljubezni in spoštovanju vsa njihova družina, prijatelji in sodelavci nadaljujejo izročilo malega fantka, ki mu ni bilo usojeno odrasti," je zapisala Saša in še enkrat pokazala, kako veliko srce ima. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)