Kako je očarljiva! Špela Močnik v obleki, ki lepo poudari njeno postavo, le kje jo je nabavila?

Kako je očarljiva! Špela Močnik v obleki, ki lepo poudari njeno postavo, le kje jo je nabavila? (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
10. 8. 2021

Postavna novinarka in televizijska voditeljica, članica oddaje Dobro jutro, se je mudila na počitnicah v Grčiji.

Špela Močnik je preživela lepe in pestre počitnice ob morju, zdaj pa se je domov vrnila polna novega elana. Svoje oboževalce je redno razveseljevala z lepimi prizori, pogosto je bila prav ona v prvem planu. Videli smo, da si je res privoščila počitek in druženje s tistimi, ki so ji najbližji.

Ko se je vračala nazaj v domovino, pa se je ustavila še v srbski prestolnici, v Beogradu, kjer je nastal prizor, ki je marsikoga pustil brez sape. Špela je pokazala, kakšno oblekico je izbrala za potovanje in se v njej postavila pred fotografski objektiv.

Obleka je čudovita, je temno modre barve in potiskana s cvetlicami, oblikovana pa je na preklop. V takem modelu je Špelin ozek pas še bolj prišel do izraza in videti je, da se voditeljica v njej počuti izjemno dobro.

Taka obleka lepo pristoji različnim postavam, saj poudari dobre plati. Marsikatera dama bi si jo želela imeti v omari, saj je nadvse uporabna - lahko se nosi samostojno ali pa v kombinaciji s pajkicami ob bolj hladnih dnevih in večerih. Špela to dobro ve, zato pa si jo je tudi izbrala - in seveda zato, ker je v njej videti odlično!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Špela Močnik (@spelamocnik)