Kako jo je citrarki Tanji in pevki Viktoriji zagodel stožec

28. 10. 2016

Citrarka Tanja Zajc Zupan in pevka Viktorija sta se pred kratkim vračali z žalne slovesnosti. Med potjo se jima je zgodilo kar nekaj zabavnih pripetljajev.

Najprej sta na štajerski avtocesti pozabili zaviti na pravi izvoz. Ko sta končno prišli v pravi kraj, sta že vse znosili iz avta, se pripravili ... V cerkev pa ni bilo nikogar! Zdelo se jima je zelo čudno ... Potem pa le pride ministrant povedati, da sta v napačni cerkvi! Čisto blizu je bila še ena cerkev in na srečo je bilo dovolj časa, da sta prišli v pravo cerkev. Obred je bil lep in svečan – na srečo je potekal brez zapletov. Po obredu pa so se težave stopnjevale ...

Viktoriji je počil razporek na krilu, ko je menjala čevlje; nekje pa je strgala še najlonke. Na varnem v avtu, sta se že šalili na svoj račun ... potem pa prideta do parkirišča, kjer je Viktorija pustila avto. Viktorija poskuša speljati, pa nikakor nikamor ni šlo.

Po strokovnem pregledu sta ugotovili, da je povozila stožec. Na prvi pogled ni bilo v okolici nobenega predstavnika nasprotnega spola, ki bi damama pomagal iz težav, zato sta kar sami poprijeli za delo in poskušali s skupnimi močmi izvleči stožec izpod avta. Pa ni in ni šlo. Potem pa ju je le opazil prijazen bagerist in rešil vso zadevo.

Čeprav je bil po svoje žalosten dan, sta se na koncu smejali.

Hja, takšno je pač življenje ;)

Priporočamo