Kako lepo! Nastja Gabor ob tem ni mogla skriti svojega ponosa, številne je ganila do solz

22. 2. 2023
Deli
Kako lepo! Nastja Gabor ob tem ni mogla skriti svojega ponosa, številne je ganila do solz (foto: Instagram/Nastja Gabor)
Instagram/Nastja Gabor

Ta prizor je tako ljubek, da ga je delila s svojimi sledilci.

Pred kratkim je hčerkica priljubljenega pevca Luke Basija in njegove srčne izbranke, prav tako pevke Nastje Gabor upihnila tretjo svečko na rojstnodnevni torti. Ob tej priložnosti je njena ponosna mamica svojim oboževalcem pokazala, kakšna je zdaj njena hčerkica Tia. V uredništvu smo družno ugotovili, da je čedalje bolj podobna svoji lepi mamici!

Preberite še: Primož Peterka zelo odkrito o tem, kako je po ločitvi z njim in Renato Bohinc

Druži ju podoben nasmešek, pa tudi navihan pogled je tisti, ki ga je Tia podedovala po svoji mami. Zagotovo je praznovanje v družinskem krogu minilo nadvse lepo in zabavno, kot gre sklepati po ljubkih prizorih. Na slikah je mogoče videti tudi sinčka Taia, ki odrašča v pravega malega navihančka! Medtem ko je malčica svetlolasa, je njen bratec temnolasi očarljivec, ki s svojo dobro voljo razvedri vse okrog sebe - tudi svojo sestrico.

Nastja je pred kratkim nastopila v podkastu POP TV-ja in v njem tudi sama potrdila naše sklepe - hčerka je podobna njej, sin pa je prava kopija svojega očeta. V podkastu je govorila tudi o vzgoji in med drugim dejala, da otroka skušata vzgajati v sožitju. "Oba imava postavljene meje, a jaz bolj vztrajam pri tem," je bila iskrena Nastja.

V vsakem primeru so nadvse očarljiva družinica, v njihovem domu pa vladata sožitje in tudi smeh! Vse najboljše, Tia!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nastja Gabor (@nastjagabor)

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk