Kako lepo, to pa je res pravi odnos: Alenka Košir in njen oče sta se skupaj lotila dela in nastala je odlična jed, samo poglejte ju!

Kako lepo, to pa je res pravi odnos: Alenka Košir in njen oče sta se skupaj lotila dela in nastala je odlična jed, samo poglejte ju! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
24. 8. 2021

Že pred časom je obljubila, da bo predstavila prav poseben recept.

Alenka Košir ima čudovit odnos s svojim očetom, ki ji je na njeni poti ves čas stal ob strani, kar je pred časom tudi sama razkrila.

"Oseba, ki me je v življenju največ naučila, poleg moje mame  - moj oči. Vsi, ki ga poznate, veste kako dober človek je. Je pa tudi zelo natančen in mislim, da sem to natančnost podedovala po njemu," je že pred časom zapisala na družbenem omrežju.

Takrat je še obljubila, da bo svojim sledilcem pokazala, kako speči odlične sirove štručke oziroma sirovke - in to po receptu njenega očeta. Rečeno - storjeno! Skupaj sta posnela video, v katerem sta razložila postopek priprave odličnega testa, ki je osnova za štručko.

"Enostaven recept za sirovke, ki imajo zaradi 24 urne fermentacije poseben okus. Vse od sestavin, količin in samega postopka je v videu natančno razloženo. Tako natančno, da je video zato dolg skoraj 25 minut 😁 hihihi," je zapisala Alenka ob posnetku, ki vam bo zagotovo všeč. Morda se boste tudi vi opogumili in pripravili okusno jed za najdražje, tako kot sta to naredila Alenka in njen oče.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alenka Košir (@vformizalenkokosir)