Kako poletje preživljajo voditelji Hitradia Center

Kako poletje preživljajo voditelji Hitradia Center (foto: Instagram) Instagram
21. 8. 2020

Korona je spremenila poletne načrte tudi voditeljem Hitradia Center.

Priljubljeni Tim Kores – Kori tako letos ne bo preživel dopusta ob Ohridskem jezeru, kjer dopustuje že leta, saj je Severna Makedonija ena od rizičnih držav. » Ohrida sem se sicer vse leto zelo veselil, ampak zdravje je na prvem mestu«, je povedal Kori, ki je letos naredil tudi izpit za čoln in te dni ravno pluje po Jadranu.

Tudi odštekana voditeljica Anabel je že uživala na Krku s prijatelji in bratom dvojčkom, svoje simpatične dogodivščine pa redno deli tudi s sledilci na Instagramu.

Voditeljica Eva Boto, ki jo poznamo tudi kot pevko in zmagovalko oddaje Znan obraz ima svoj glas, ima kar pestro poletje. » Najbolj sem vesela, da lahko imam končno spet vaje s svojim bandom. Kljub koroni bomo na srečo nekaj koncertov vendarle lahko izvedli, seveda vse po pravilih Nacionalnega inštituta za javno zdravje«. Letošnje počitnice bo Eva preživela na otoku Ugljan, vavčer pa bo vnovčila na svoji najljubši slovenski destinaciji, v Bohinju.

Še največ negotovosti  je korona prinesla srčni voditeljici Ani Praznik, ki smo jo lahko spremljali tudi v oddaji Delovna akcija. Ana še vedno ne ve, ali bo z ekipo to poletje lahko nadaljevala s snemanjem oddaj in prenavljanjem domov, zato daljših počitnic z družino zaenkrat ne načrtuje. Ji pa niti korona ni preprečila, da bi se lotila še enega dobrodelnega projekta. Za novo šolsko leto je pripravila lastno linijo zvezkov z motivacijskimi sporočili, z  njihovim nakupom pa lahko pomagamo otrokom iz socialno ogroženih družin.

Priporočamo