Kako so revijo Lady pozdravili znani Slovenci in Slovenke

Vir: Lady
9. 6. 2016

Ob vrnitvi revije Lady se te priletne dame niso razveselili le njeni zvesti bralci, ampak tudi znani Slovenci in Slovenke. Zbrali smo nekaj njihovih mnenj ...

ŠPELA GROŠELJ

"Draga Lady, želim ti veliko lepih zgodb, prijaznih tračev, zgovornih fotografij, ki bodo povedale več kot tisoč besed. In se že veselim, da te znova preberem!"

RADO MULEJ

"Lady, prava dama s klobukom je bila na kratkem dopustu, kjer je zbirala najnovejše informacije, da ne bomo živeli v zmoti, zdaj se v soju blišča vrača in jaz to s poklonom pozdravljam. Rado 'ma vas rad"

JASNA KULJAJ

"Reviji Lady želim, da bi bralcem ponujala predvsem verodostojne novice iz sveta znanih, čim manj člankov, katerih naslovi obljubljajo veliko, izvemo pa nič. Naj prinaša kvaliteten trač, naj bo na dogodkih, na katerih bralci ne moremo biti, in naj nam ponudi informacije, ki držijo"

LUDVIK BAGARI

"Sedaj je že madame. Naj dvori še mnogo let!"

NATAŠA BEŠTER

"Lady, to je bila revija, ki sem jo brala že takrat, ko še nismo sami delali oddaj, in seveda občudovala vse znane osebe, o katerih se je pisalo. Potem so v Lady objavili prvo slikico naju s hčerko Ano, seveda se mi je to takrat zdelo nekaj zelo posebnega. Počasi smo se tudi mi uveljavili na televiziji in novičke o nas so bile v Lady večkrat objavljene. Nepozabni pa so spomini na piknike Lady, kjer smo se vsako leto srečevali s prijatelji in se imeli fino. Lady seveda želim vse dobro, veliko bralcev, lepih novičk, prijaznih intervjujev in kakšen dober Lady piknik. (smeh)"

IRIS MULEJ

"Na revijo Lady imam zelo lepe spomine, saj sem jo brala še kot najstnica in tudi eden prvih člankov o meni je bil ravno v reviji Lady daljnega 1998, ko sem v Kopru zmagala na Miss koprske noči in so mi v Lady napovedali uspešno manekensko kariero. Tokrat pa jaz želim Lady uspešno nadaljevanje svoje poti, ki si jo je v vseh teh letih že utrla, in da bo prav tako naprej še dolgo razveseljevala svoje bralce in bralke."

ANA MARIA MITIČ

"Draga Lady, ti si prva trač revija, ki sem jo v življenju držala v svojih rokah. Naj ti bo nova pot posijana z najsvetlejšimi zvezdami, naj bodo na naslovnicah samo čvrste ritnice in naj bodo tvoji novinarji prijazni z nami! Vse lepo, Ana Maria"

OMAR NABER

"Lady je revija s tradicijo, ki ne bi smela biti izbrisana in pozabljena tako zlahka. Prav je, da bo spet zaživela. Sem vesel in ji želim srečno v prihodnje!"

ROBERT PEČNIK PEČO

"Čestitke za pogumno odločitev, da se legendarna Lady vrne na police. Tega bo še posebej vesela naša babi, ki je bila zdaj kar izgubljena. Veliko zadovoljnih bralk in bralcev želim in naj uspe ta vrnitev."