Kako zelo lepooo, tako lepa je hčerka Vida Valiča, stopili se bosteeee

15. 9. 2023
Deli
Kako zelo lepooo, tako lepa je hčerka Vida Valiča, stopili se bosteeee (foto: Igor Zaplatil)
Igor Zaplatil

Vič Valič svojo lepo edinko le redko deli z javnostjo ... 

Igralec, komik in vsestranski umetnik Vid Valič z javnostjo dolgo ni želel deliti svoje sreče, da bo okusil čare očetovstva, po rojstvu njegove male princeske pa se je le malo omehčal in jo pred časom celo pokazal širnemu svetu. Mnogi so se stopili, ko so ga videli v takšni vlogi in mnogi se strinjajo, da mu vozičkanje zelo lepo pristaja.

Robertu Erjavcu po smrti vlomili v hišo, tole naj bi iskali

Za revijo Lady se je z malčico ponosno postavil pred fotografski objektiv in mnogi so se raznežili, ko so videli te ljubke fotografije.Vid ne more skriti, da v novi vlogi noro uživa in da komaj čaka vsak prosti trenutek, da ga lahko posveti svoji mali lepotički, ki je v hipu na glavo postavila njegovo življenje in mu od prve sekunde dalje ukradla srce.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revija Lady (@revija.lady)

Zdaj sicer v šali rad reče, da dela samo še za plenice, a verjamemo, da mu je to tudi v neizmerno veselje. Vsekakor ga je zelo lepo videti tako zelo srečnega in privoščimo mu, da bi ta sreča trajala večno. No, malčica je zdaj že nekoliko večja in morda to pomeni, da se je Vid že uspel pošteno naspati, prav gotovo pa njegovo spanje nikoli več ne bo tako mirno, kot je bilo takrat, ko še ni postal oče.

Vseeno pa verjamemo, da svoje nove vloge, vloge očeta, ne bi zamenjal za nič na svetu in da je obenem izjemno ponosen očka, ki kar žari, ko lahko v naročje vzame svojo malo prinesko.

Bonus video: Jani Brajkovič iskreno o zlorabi športa in bulimiji