Kakšen krasen dom! Nekaj tako odbitega še niste videli, pripada pa znani voditeljici (njena omara s čevlji je noro lepa!)

12. 12. 2022
Deli
Kakšen krasen dom! Nekaj tako odbitega še niste videli, pripada pa znani voditeljici (njena omara s čevlji je noro lepa!) (foto: Profimedia)
Profimedia

Ooo, kakšen nevsakdanji okus! Ampak vse je na svojem mestu in stanovanje je videti izjemno lepo.

Gre za nekdanjo baletno plesalko, ki pa se zdaj ukvarja z interierjem in modnim oblikovanjem. Jerneja P. Zhembrovskyy (poznamo jo tudi v vlogi voditeljice Lota na TV Slovenija, preizkusila pa se je še v vodenju prireditev), je že pred časom razkrila, da je pet let po ločitvi našla novo ljubezen. Gre za fizioterapevta Izidorja Ivanovića. Malce smo pobrskali po njenem Instagram profilu in odkrili prizore, ki puščajo brez besed.

Z njenim srčnim izbrancem sta si uredila stanovanje, ki je res nekaj nevsakdanjega. "Navdahnjeno z glamurjem Hollywood-a 20-ih let prejšnjega stoletja. Bogate barve s številnimi kontrasti, pogosta uporaba ornamentov geometričnih oblik, kombinacija različnih vzorcev, materialov in tekstur ter številne upodobitve različnih dekoracij. Marmor, les, medenina, kristal, steklo, pleksi. Tvorjenje linearnih simetrij," je videz njunega stanovanja opisla Jerneja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Lie by JPZ Interior Design (@thelie_by_jpz_interiordesign)

No, mi smo prepričani, da bi ji tako omaro za čevlje zavidala marsikatera ženska. Njena zbirka obuval je res velika, impresivna, elegantna in preprosto lepa - prav taka, kot je Jerneja sama. Tudi dnevna soba odraža izbran okus in zagotovo se tako opremljenega prostora ne bi branil prav nihče, se vam ne zdi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Lie by JPZ Interior Design (@thelie_by_jpz_interiordesign)

Lepa Jerneja je lani pred prazniki oboževalcem in sledilcem pokazala spodnji prizor in moramo priznati, da ji praznična oprava noro dobro pristoji. No, morda bo tudi letos presenetila s kakšno fotografijo, ki bo pričarala lepo vzdušje, polno prazničnega pričakovanja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Lie by JPZ Interior Design (@thelie_by_jpz_interiordesign)