Kakšen skupni motiv imata Ana Marija in Katarina?

Ana Marija in Katarina (foto: promocijsko gradivo) promocijsko gradivo
Vir: Nova
11. 11. 2014

Ena namazana z vsemi žavbami, duhovita, iskriva, talentirana in oblečena v seksi ženske obline, druga bolj skromnih besed, a s prelestnim telescem, ki se lepo poda k njenemu igralskemu talentu.

Katarino privlači Hollywood, zadnje čase tudi britanska televizija, medtem ko Ana Marija odrov ne izpusti izpod svojih nog. Kljub obveznostim v tujini je Katarina aktivna tudi v Sloveniji. A bolj na odru kot na televiziji. Tu se je združila s sebi nič kaj podobno kolegico Ana Marijo.

Obema je zadnje čase skupno eno – nasmejati ljudi do solz v živo. Zato zdaj kuhata skupaj.

A ne za štedilnikom, ampak v zaodrju. In ne bosta zakuhali čebule, ampak Ko ko komedijo. Izvedeli smo, da naj bi tudi v predstavi Kata in Ana Marija bili dobri prijateljici.

Pa je to res? Si vse povesta v obraz? Si privoščita, delita skrivnosti, pomagata ali bi druga drugo zaradi videza najraje utopili v žlici vode?

Če dodamo, da komedija nastaja v Špas teatru in jo poleg dveh hudih bejb kuhata še Gašper Tič ter Jure Karas, nad vsem pa ima režijsko taktirko Lado Bizovičar, ne dvomimo, da bomo po odhodu iz dvorane pošteno nasmejani. Robčke imamo pripravljene, komaj čakamo konec meseca novembra!