Kakšen šov! Hajdi Korošec na izviren način pokazala, kakšne kopalke bo nosila to sezono, tega ne gre zamuditi!

Kakšen šov! Hajdi Korošec na izviren način pokazala, kakšne kopalke bo nosila to sezono, tega ne gre zamuditi! (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
4. 7. 2022

Res ima odličen okus, tudi ko gre za kopalke, zato številne dame prav pri njej dobijo idejo za lepe in izbrane kose nepogrešljivih poletnih artiklov.

Hajdi Korošec Jazbinšek zagotovo pomaga soustvarjati modne trende in pri tem piše svojo modno zgodbo. Ob vsaki priložnosti, ko se pojavi v javnosti, požanje veliko občudovanja prav zaradi kosov oblačil, ki jih izbere zase. Uspešno zna kombinirati tudi take, ki so morda na prvi pogled nezdružljivi.

Tina Maze pokazala svojo lepo hčerko, neverjetno, kako je že velika

Ko pa gre za kopalke, je resnično prava mojstrica! Sama obožuje poletje, zato si jih nadvse pozorno izbere. In ne ustavi se samo pri enem modelu - raznovrstnost ji je zelo všeč, tako da je za to sezono nabavila kar sedem različnih kopalk in jih tudi z velikim veseljem pokazala svojim sledilkam.

Objavila je namreč posnetek, na katerem jo lahko občudujemo v vseh modelih, ki so vsekakor zelo lepi. Večinoma se odloča za bikinke, a našla je tudi dva modela enodelnih kopalk v beli barvi, ki ji prav tako odlično pristojita. No, marsikomu je še najbolj všeč v redečem mini-bikiniju. Kaj pa pravite vi? Bi si izbrale katere od kopalk, ki jih vidite na Hajdi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)