Kakšen vroč prizor! Takšen je Sanjski moški Gregor Čeglaj zgoraj brez, poglejte si te mišice

Kakšen vroč prizor! Takšen je Sanjski moški Gregor Čeglaj zgoraj brez, poglejte si te mišice (foto: POP TV) POP TV
23. 4. 2021

Minulo soboto so na POP TV-ju prvič predvajali dolgo pričakovani šov Sanjski moški, v katerem Gregor Čeglaj išče svojo ljubezen.

Tekmovalke, ki se potegujejo za njegovo pozornost, so že ugotovile, da je resnično sanjski in pri marsikateri je vzbudil navdušenje. Tako kot ga vzbuja na družbenem omrežju, kjer je objavil svojo fotografijo, na kateri je pokazal izklesano postavo. Oboževalke so bile navdušene, kar so izrazile s svojimi komentarji.

Zato ni nič čudnega, da tisti, ki spremljajo šov Sanjski moški, komaj čakajo, kaj bo prineslo nadaljevanje in upajo, da bo simpatični Gregor le našel svojo ljubezen. Kot je dejal v enem od intervjujev, mu ljubezen pomeni vse, saj si življenja ne predstavlja brez ljubezni in družine. Hkrati se zaveda, da to ni samoumevno in da je za ljubezen treba narediti marsikaj.

Gregor ne išče idealnega dekleta, saj dobro ve, da takšno ne obstaja - zaveda se, da nihče ni popoln ter da so napake del nas, zato pa smo tudi človeški. Sam si želi preprostega dekleta, s katero bi imela skupne interese in bi si stala ob strani, kar je v zvezi ena od najpomembnejših stvari. Poudarja tudi, da je komunikacija tista, ki je ključ zdrave zveze.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GREGOR ČEGLAJ ★21☆ (@gregor_ceglaj)