Kakšna lepotica! Hčerka Saše Lendero in Mihe Hercoga je prava mlada dama. Komu je bolj podobna?

13. 5. 2021
Deli
Kakšna lepotica! Hčerka Saše Lendero in Mihe Hercoga je prava mlada dama. Komu je bolj podobna? (foto: Osebni arhiv)
Osebni arhiv

Na svojo Ario sta oba starša nadvse ponosna, kar ji pokažeta na vsakem koraku.

Hčerka Saše Lendero in Mihe Hercoga se zagotovo veseli skorajšnje poroke svojih staršev, ki sta po vrsti let "koruzništva" sklenila, da se bosta sprehodila do oltarja. Kakšno vlogo bosta ob tem namenila Arii, še nista razkrila, a zagotovo bo prispevala svoj delež k poroki, ki bo brez dvoma vsem ostala v lepem spominu.

Sicer Saša in Miha hčerke ne pokažeta pogosto v javnosti, a tu pa tam naredita kakšno izjemo, kot jo je tokrat naredila Saša. Svojo 12-letnico je ponosno pokazala oboževalcem, saj se je z njo postavila pred objektiv. Videti je, da sta mamica in hčerka izjemno povezani, družbo pa jima dela hišna ljubljenka, prikupna psička Dima.

Ko je bila Aria mlajša, je bila podobnost z njeno mamo izjemna, a z odraščanjem se ljudje pač spreminjamo. Na novi fotografiji se nam zdi, da je podobna obema, njen pogled je tak, kot ga ima njen očka - navihan in iskren, nasmeh pa je čisto Sašin. V vsakem primeru je jasno, da ji oba stojita ob strani in jo bosta ljubeče podpirala na njenih življenjskih poteh.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk