Kakšna mala manekenka je hčerkica Iris Mulej, svoji mamici je čedalje bolj podobna!

Kakšna mala manekenka je hčerkica Iris Mulej, svoji mamici je čedalje bolj podobna! (foto: Bernarda Plavšič) Bernarda Plavšič
23. 4. 2021

Zato ni nič čudnega, da se številni sprašujejo, ali bo tudi Isabella šla po maminih manekenskih stopinjah.

Iris Mulej ne skriva ponosa, ko gre za njena otroka, hčerkico Isabello in sinčka Arrona. Malčica je zdaj že prava mlada damica, ki se z veseljem postavi pred objektiv in se prelevi v pravo manekenko. To je jasno po slikah, ki jih Iris objavlja na družbenih omrežjih.

Tokrat lahko Isabello občudujemo v oblekici, ki ji pristoji kot ulita. Njena mama je zapisala, da ima Isabella rada rožice, zato je v oblačilu s takim potiskom naravnost uživala. Zapisala pa je še star pregovor, da so hčerke kot rožice, saj svet napolnijo s svojo lepoto.

Jasno je, po kom je Isabella podedovala lepoto in naravno gracioznost, ki je razvidna s fotografij. Morda bo pozneje tudi sama sklenila, da se bo preizkusila na modnih brveh, tako kot je to počela njena mama. Vsekakor pa ima za to še dovolj časa. Brez dvoma pa ji bo Iris vedno na voljo in ji bo stala ob strani, ne glede na to, za kakšno pot se bo odločila.