Kakšna obleka! Ana Tavčar Pirkovič je izbrala barvo, v kateri je čudovita in se v njej lotila opravka, ki jo izjemno sprošča

Kakšna obleka! Ana Tavčar Pirkovič je izbrala barvo, v kateri je čudovita in se v njej lotila opravka, ki jo izjemno sprošča (foto: Arhiv) Arhiv
30. 8. 2021

Priljubljena voditeljica vedno znova razveseli s svojimi edinstvenimi stajlingi, zato je za številne dame prava modna vzornica.

Ana Tavčar Pirkovič je vsakič, ko se pojavi v javnosti ali na družbenih omrežjih, lepo in modno urejena - razvila je svoj osebni modni slog, ki je unikaten in njej naravnost pisan na kožo. Številne bi bile rade urejene tako, kot je urejena Ana, zato zvesto sledijo njenim objavam. Tokrat je razveselila s čudovito obleko v pariško modri barvi in z letos zelo trendovskim pikčastim vzorcem, ki je tokrat dvobarvni.

Obleka je okrašena s preprostim črnim pasom, ki poudari Anino vitko postavo. S tem prizorom je napovedala novo sezono priljubljene televizijske oddaje Dobro jutro, ki razveseljuje številne Slovenke in Slovence. Zvesti gledalci se je bodo spet razveselili, tako kot se bodo razveselili drugih soustvarjalcev zanimivih in razvedrilnih prispevkov.

"Nova sezona, nove strasti," je Ana zapisala ob sliki, ki je pritegnila pozornost njenih zvestih sledilcev. Marsikdo je ob tem pohvalil njeno vsestranskost - ni dvoma, da je simpatična voditeljica tudi odlična kuharica, saj slovi po tem, da se vsega, kar počne, loti s predanostjo in pozornostjo. S prizorom je namignila na novosti, ki čakajo gledalce, oboževalce pa je znova navdušila s svojo vedno elegantno pojavo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)