Kakšna obleka! Darje Gajšek v taki kreaciji še nismo videli, v njej je res marsikomu zavrtela glavo!

Kakšna obleka! Darje Gajšek v taki kreaciji še nismo videli, v njej je res marsikomu zavrtela glavo! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
24. 11. 2021

Priljubljena pevka in voditeljica ima zadnje čase res polne roke dela, a ga opravlja z veseljem.

Darja Gajšek je pred kratkim razkrila, da skupaj s soprogom Alenom Jankovićem urejata svoj novi dom - od njegovih staršev sta namreč dobila hišo, ki jo je treba še temeljito urediti.

Rebeka Dremelj je s TO pričesko videti neverjetno mladostna, res je vredna oponašanja

Ob tem pa Darja vestno opravlja svoje delo na malih zaslonih v oddaji V petek zvečer, ki razveseljuje gledalce po celi Sloveniji. Tokrat je razkrila, da bo predstavila še svojo novo pesem, pri tem pa je bila odeta v tako čudovito obleko, da je številnim kar vzelo sapo.

Gre za nenavadno kreacijo, ki ji pristoji kot ulita! Obleka je povsem črna, dolga in elegantna. Zgornji del je oblikovan kot korzet brez naramnic, spodnji pa je okrašen z resicami iz blaga. Darja je v njej videti fantastično in do izraza pride njena vitka in čvrsta postava.

Zagotovo se za tako lepo postavo delno lahko zahvali dobrim genom, pa tudi svoji disciplini, saj si prizadeva živeti zdravo - pazi na prehrano in se redno giblje. No, potem pa je rezultat hitro tu, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darja_gajsek)

Priporočamo