Gorazd Ademovič: Kakšna omama?!

Gorazd nam je razkazal svojo domačijo in bazen, ob katerem naj bi potekale orgije. (foto: Mima) Mima
21. 9. 2012

Pevec Gorazd Ademovič je trenutno tarča pritiskov in obtožb zaradi orgij, ki naj bi jih, začinjene z alkoholom, imel na svojem domačem bazenu. Mi smo obiskali Gorazda, ki nam je razkazal svojo domačijo in povedal svoje stališče glede obtožb, ki ga bremenijo.

Naj spomnimo: Gorazda so ulovili med sproščenim kopanjem v seksi družbi na bazenu pred njegovo hišo v Lormanju. Seveda slike ne bi bile sporne, če se Gorazd ne bi počutil precej sproščenega in se na bazenu celo slekel. Po slikah sodeč, so vsi na bazenu uživali brez kakšnega drastičnega preobrata. Mediji so se namreč razpisali o zlorabi in alkoholu, s katerima naj bi pevec začinil orgije.

Resne obtožbe

Gorazd se do zdaj v medijih ni pojavljal s članki, ki bi na kakršenkoli način omadeževali njegovo delovanje na medijski sceni. Ravno nasprotno. Veljal je za umirjenega pevca, ki si svojo kariero utira počasi in premišljeno. »Nikoli nisem igral na prvo žogo, ker mi to ni potrebno. Zdaj po vsem tem, ko slišim in berem očitke, resnično premišljujem, kakšno škodo mi bo to povzročilo,« je povedal Gorazd. »Takoj po obtožbi sem se odločil in posvetoval z odvetniško ekipo, da bomo za vse klevete in širjenje laži ustrezno ukrepali. Nikogar nikoli nisem v nič prisili, kaj šele, da bi koga omamljal. Ko so slike, ki so bile objavljene v prejšnji številki revije Nova, nastale, niti kapljice alkohola nismo spili,« pravi Gorazd. Pri meni doma je bila polna hiša domačih in verjemite, da bi bili prvi, ki bi ukrepali, če bi prišlo do kakršnekoli zlorabe ali alkohola v neizmernih količinah.

Glasba je prva

Gorazd trenutno pripravlja nove glasbene projekte, za katare si je izbral ekipo iz tujine. »Glasba mi je že od nekdaj na prvem mestu, nato pa pride vse preostalo. Ob vseh obveznostih, ki jih imam v Zagrebu, zgubljam po nepotrebnem čas z reševanjem govoric, saj se je name vsul plaz očitkov, ki so povsem neupravičeni.«


Tekst in foto: Mima, Iz revije Nova

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri