Kakšna podobnost! Alina Košir je izjemna lepotica, tako kot njena mama, v teh kopalkah je čudovita!

Kakšna podobnost! Alina Košir je izjemna lepotica, tako kot njena mama, v teh kopalkah je čudovita! (foto: Instagram Alenke Košir) Instagram Alenke Košir
13. 8. 2021

Se bo mladenka odločila za pot po maminih stopinjah? To bo pokazal čas.

Alina Košir, hčerka Alenke in Jureta Koširja, je iz leta v leto bolj podobna svoji lepi mami. To dokazujejo fotografije, ki jih objavlja na družbenem omrežju. So malce provokativne, a hkrati nadvse okusne.

Zdaj je objavila nekaj prizorov s počitnic, ki so posneti na plaži, na slikah pa objema svojega fanta. Alina je v bikinkah videti fantastično, jasno je, da je njena postava popolna. Letos se je odločila za črne kopalke, katerih spodnji del je v obliki tangic. Zagotovo je marsikatera glava pogledala v njeni smeri, ko se je sprehodila po plaži, razen če ni izbrala kakšen osamljen zalivček, kjer ni bilo drugih kopalcev.

Alina zdaj šteje 18 let in mirno bi se lahko odločila za pot fotomodela oziroma manekenke. Pri tem bi zagotovo bila uspešna, tako kot je bila njena mama. A pri teh letih so še vse poti odprte, in ne glede na to, kaj bo izbrala zase, ji bosta njena starša pri tem vedno stala ob strani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Kosir (@alinakosir)