Kakšna postava! Lorella Flego v vijoličnih kopalkah jemlje dih in obrača glave, res je lahko ponosna nase

9. 8. 2022
Deli
Kakšna postava! Lorella Flego v vijoličnih kopalkah jemlje dih in obrača glave, res je lahko ponosna nase (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Naša voditeljica in modna poznavalka je iz leta v leto videti samo še boljše, kar je najbolj očitno, ko si obleče kopalke.

Ko jo zagledajo v kopalkah, bi številni zagotovo rekli, da je Lorella Flego mlado dekle, ne pa mamica - ima namreč nadvse mladostno postavo, njen trebušček pa je raven in brez trohice maščobe.

Ups! Bivša izbranka Jana Plestenjaka pokazala malce preveč gole kože, a se nihče ni pritoževal!

To sezono je že večkrat pokazala kopalke, ki jih je izbrala zase, ta model pa nas je povsem očaral. Gre za romantične bikinke v svetlo vijolični barvi. Zgornji del se zveže z vrvicami in je okrašen z volančki, spodnjega pa tvorijo visoko izrezane hlačke.

Zapisala je, da je prizor nastal na Floridi, tako da bi lahko sklepali, da se trenutno mudi tam na počitnicah. No, če se v teh kopalkah sprehaja po plaži, smo prepričani, da se za njo obračajo številne glave, saj je njena postava naravnost manekenska. Kot modna poznavalka dobro ve, kakšni modeli kopalk so večni - in ta, ki ga je izbrala zase, prav gotovo spada med take.

Zdaj številni trgovci ponujajo popuste na poletna oblačila, tudi na kopalke. Če se sprašujete, kakšen model izbrati zase - za to ali pa naslednjo sezono - zagotovo ne boste zgrešile, če boste ravnale po Lorellinem vzoru.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lorellaflego

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave