Kakšnega najraje poližejo znane Slovenke?

Jasna Kuljaj (foto: revija Nova) revija Nova
1. 7. 2014

Znane Slovenke ga rade poližejo – sladoled namreč, če si je slučajno kdo misli mazal s kakšnimi nečistimi mislimi. Nam pa so zaupale, kateri okus jim je najljubši ... če jih boste morda želeli presenetiti!

Jasna Kuljaj: "Nisem ravno ljubiteljica sladic, če že, pa si najraje privoščim sladoled, takega s pravo smetano, ki jo je po Slovenskih gostilnah že skoraj nemogoče dobiti. Moji najljubši okusi pa so klasični jagoda, čokolada in vanilija."

Iryna

"Najraje imam sto odstotni mango," pravi Iryna Osypenko Nemec.

Saška

Saška Lendero: "Obožujem kremaste strukture sladoleda in pa da ni čisto zmrznjen. Najraje imam takšne, ki so tik pred tem, da se stopijo in da mi stečejo po rokah. Moji top okusi so malaga, vanilija in karameliziran oreh."

Manja

Manja Plešnar: "Vedno vzamem pol pol, in sicer kar klasiko: jagodo in čokolado."

lya

Alya: "Odvisno od občutka, a zelo rada imam okus borovnice, od kremastih pa čokolada s kakšnimi keksi ali lešniki. Ker ima alergijo na mleko, si sladoled naredim sama ali pa mi ga pripravi oče, ki je pravi strokovnjak."

Tjaša

Tjaša Kokalj: "Prisegam na klasiko – Toma. Ko me zagrabi, si jih privoščim najmanj pet in se jih najem do sitega. Eden ni nikoli dovolj."