Kakšni sandalčki! S tem izborom je Lorella Flego res zadela terno!

Lorella Flego (foto: Foto: Zen) Foto: Zen
28. 7. 2021

Nevsakdanja barva in čudovit model - nič čudnega, da je požela toliko navdušenja!

Modna poznavalka in voditeljica Lorella Flego vsako sezono zase izbere kose oblačil, ki pritegnejo številne poglede. Zaveda se, da ta še bolj pridejo do izraza, če jih poudari s pravimi čevlji.

Svojim sledilcem je na družbenem omrežju tako pokazala stajling, ki je pustil brez sape. Izbrala je lahko in elegantno obleko v barvi sivke, ki jo je dopolnila s sandalčki z visoko petko in paščkom okrog gležnja v isti barvi., pritegnile pa so nemalo pozornosti.

Fotografije, ki jih je objavila, so pravi poklon njeni diskretni lepoti, z barvo obleke pa je uskladila tudi make-up, lak na nohtih in nakit, velik prstan, ki krasi njeno roko. Odločila se je za majhno torbico v obliki pisma, na kateri je cvetlični potisk. Tako urejena daje vtis lahkotnosti in romantike, kot se za poletje spodobi.

Zagotovo bo marsikatera dama modni navdih poiskala prav pri Lorelli in pobrskala po omari za podobnimi kosi. Barva sivke je večno v trendu, odlično se poda rahlo zagoreli polti, tako da si lahko omislite le kakšen dodatek v tej barvi - morda lepo ruto, ki bo poživila vaš outfit.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lorellaflego