Kakšno razkošje! Hajdi Korošec Jazbinšek pokazala, kakšna je notranjost luksuzne križarke, na kateri uživa z družino

Kakšno razkošje! Hajdi Korošec Jazbinšek pokazala, kakšna je notranjost luksuzne križarke, na kateri uživa z družino (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
30. 7. 2021

Nekdanja otroška pevska zvezdnica, zdaj pa uspešna podjetnica in vplivnica, zna uživati v trenutkih, ki jih ponuja življenje.

Hajdi Korošec Jazbinšek je najbolje vesela, če take trenutke deli s svojimi najbližjimi, soprogom Urbanom in sinovoma Dantejem in Evanom. Trenutno se prikupna družinica mudi na zasluženih počitnicah.

Po tem, ko so se udeležili križarjenja ob grški obali, je zdaj očitno na vrsti Italija s svojimi čudovitimi mesti. Hajdi se je vkrcala na križarko Costa Firenze, zdaj pa je pokazala, kakšna je notranjost te razkošne ladje. "Notranjost ladje na čisto vsakem koraku spominja na sprehod po Toskani. Prelep in noro fotogeničen ambient je zagotovo eden večjih adutov Coste Firenze. Podrsaj skozi fotke in okusi pravo mestece v malem," je zapisala ob seriji lepih slik, ki nazorno prikazujejo notranjost te ladje.

In res! Vse je urejeno v toskanskem slogu, interier ladje je razkošen in okusen hkrati, tako da ni nič čudnega, da je vse skupaj očaralo Hajdi, ki velja za damo z dobrim okusom in ljubiteljico vsega lepega. Sama se bo dodobra naužila morskega zraka in znamenitosti, ki jih ponujajo italijanska mesta. Svoje sledilce pa bo zagotovo razveselila še s kakšnimi prizori, ob katerih bodo ostali brez sape.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

Priporočamo