Kaly Kolonič ni srečna s Tozonom, temveč ...

Draga Kaly … NE! To naj bi bilo že dovolj, a bom razložila. Obleka kar kriči po tem, kje se jo da najti. Predvidevam, da nekje pri Kitaj­cih na vogalu? Že na fotografiji vidim, da material ni vreden počenega groša, da je dizajn popolnoma zastarel in nikakor podoben ničemur, kar je moč najti v katerikoli high street trgovini, kaj šele na pisti. A so to res bodice? Torej, obleka je orožje? In ti jo nosiš, ker …? Bo konec sveta? Ne razumem! Brrrr! (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
4. 9. 2014

Voditeljica, PR-ovka, pevka in zaprisežena športnica Kaly Kolonič je po razburkanem ljubezenskem življenju ponovno našla svoj pristan.

Kaly so mediji v zadnjem času pogosto povezovali s Čukom Jernejem Tozonom, a šarmantni pevec ni tisti, ki je ogrel srce simpatične svetlolaske.

Lepotička je po dveh resnih zvezah in enemu vihrnemu razmerju pristan našla v novi ljubezni, s katero je srečna že pol leta. Kaly pa svojega izbranca za enkrat še skriva, a glede na to, da se skupaj že udeležujeta družabnih prireditev, se bo tudi to hitro spremenilo. 

Parček za enkrat še ne živi skupaj, a menda se o skupnih korakih že pogovarjata.

Priporočamo