Kandidate šova Kmetija čaka nepozabno razkošje - moderna in še luksuzna kmetija

Kandidate šova Kmetija čaka nepozabno razkošje - moderna in še luksuzna kmetija (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Nova
20. 8. 2018

Le kakšna je nova kmetija, ki jo bomo lahko jeseni spremljali na Pop TV? To vprašanje smo si zastavljali skoraj vso pot iz Ljubljane pa vse do Male Polane v Prekmurju, kjer se tudi tokrat snema resničnosti šov Kmetija, ki bo letos dobro premešal karte.

Če je bila še lanska kmetija kot v skromnih in starih kmečkih časih, je letos vse drugače, saj bo predvidoma 17 tekmovalcev, med katerimi bodo tudi znani obrazi iz preteklih šovov, uživalo v pravem razkošju. Vse skupaj namreč čaka lepo in urejeno posestvo, da o sodobni, moderni in udobni kmečki hiši, kjer bodo vsi skupaj bivali, niti ne govorimo. To bodo v hipu opazili tako tekmovalci kot tudi gledalci, saj gre za povsem drugo zgodbo, kot smo je navajeni s preteklih kmetij.

"Lani recimo niso imeli nič, zdaj imajo vse, saj lahko prinesejo s seboj svoja oblačila, svoje osebne stvari, prav tako pa lahko počnejo skoraj vse, kar sicer delajo v vsakdanjem življenju, sploh če se recimo kdo ukvarja z jogo ali pa ima kakšen drug hobi," nam je ob ogledu kmečkega posestva zaupal producent Miloš Ratkovič, ki ga med drugim zanima tudi to, kako bodo to sodobno kmetijo, ki je novost, sprejeli gledalci.

Seveda se ob tem poraja vprašanja, kaj bodo sploh delali tekmovalci, če bodo imeli praktično vse na dlani? "Bodite brez skrbi, na vse smo pomislili, tako da je pripravljenih kar nekaj skritih adutov, o katerih pa še ne morem govoriti. Lahko vam morda zaupam, da bo ena izmed nalog tudi ta, da bodo lahko opravili izpit za traktor, nad novopečenimi kmeti pa bo bdela mentorica Nada, ki ji izkušenj s kmetijo ne manjka," je odgovoril Miloš. No, kako izkušeni, delovni in marljivi pa so za zdaj še skrivnostni tekmovalci, bomo izvedeli že takoj po poletnih počitnicah.

Gospodarica Nada ne bo delala izjem

Vlogo gospodarice so ustvarjalci zaupali izkušeni in delovni kmetovalki Nadi Zorec, ki se je, malo za šalo, malo zares, prijavila na razpis. A ker so ustvarjalci videli, da ima toliko znanja in izkušenj, da je več kot primerna za novo nalogo, ki jo bo – tako Zorčeva – z veseljem opravljala. Oboževalka šovov o kmetiji pravi, da so jo nekateri pretekli udeleženci dodobra nasmejali, predvsem pa se je ob številnih začudila, kako niso znali postoriti tega ali onega ter da se niso zavedali, da na kmetiji brez dela ni jela. Ob tem še pove, da mora biti na kmetiji red, sicer stvari kaj hitro splavajo po vodi. Glede znanih in manj znanih pa ne bo delala izjem, ampak jim bo pokazala, kdo je na kmetiji gospodar.

Besedilo: Alesh Maatko // Fotografije: Igor Zaplatil

Priporočamo