Kandidatka o Janezu Marnu iz Ljubezni po domače povedala drugačno resnico

Kandidatka o Janezu Marnu iz Ljubezni po domače povedala drugačno resnico (foto: Pop tv) Pop tv
8. 1. 2021

Janez Marn je po koncu šova Ljubezen po domače o sebi slišal številne stvari, zdaj pa mu je v bran stopila Mojca Lubej, ki je o njemu povedala svojo resnico.

"Njegova dobra lastnost je, da je zelo priden delavec. Zna biti tudi zelo topla in čuteča osebnost. Ogromno sva se pogovarjala, povedal mi je določene zadeve in njegovo življenje niti pod razno ni bilo lahko. Živi sicer po določenem principu, ki morda ni sprejemljiv vsakomur, je pa to njegova življenjska pot," je za Njena.si povedala Mojca Lubej.

Mojca pa je komentirala tudi to, da ima Janez rad mlada dekleta. "Res je, da je Janez zelo direkten in da njegove besede lahko koga tudi zabolijo. Res je tudi, da se mu mora določene zadeve predóčiti … Glede mladih punc vem, da jih je omenjal, ampak nič za to. To si tako želi večina moških. Realnost pa je povsem drugačna. Tudi marsikatera od nas si želi imeti mlajšega partnerja, doma ima pa čisto drugačno sliko. Pri njemu je morda problem to, da nima veliko izkušenj z ženskami. Morda ni imel priložnosti, da podoživi, kar je pač podoživel marsikdo izmed nas. Ampak v tem ne vidim ničesar slabega. Verjetno ima še kar precej let življenja pred seboj in se bo že naučil," je še dodala Mojca.