Kar se dogaja v zakulisju Znanega obraza kamere ne pokažejo, poglejte!

Kar se dogaja v zakulisju Znanega obraza kamere ne pokažejo, poglejte! (foto: Miro Majcen / POP TV) Miro Majcen / POP TV
18. 10. 2019

Glede na to, da Znan obraz spodbuja predvsem ustvarjalnost in mnogo manj tekmovalnost, je šov več kot odlično sprejet tako med tekmovalci kot tudi med gledalci, ki na koncu nagradijo najboljšo preobrazbo.

In kdo bi lahko pripravil najboljšo točko v peti oddaji, kjer bomo slišali sedem tujih uspešnic in eno domačo? Eva Boto se bo prelevila v Ariano Grande, zapela bo njeno uspešnico Dangerous Woman. Petra Zore, ki je bila nekoč zaprisežena raperka, bo morala rapati, saj bo v uspešnici Work It nastopila kot Missy Elliott. Alex Volasko, ki bo prepeval Ne spavaj mala moja muzika dok svira, bo član legendarne skupine Bijelo Dugme, zmagovalka četrte oddaje Maja Oderlap bo postala Neca Falk, prepevala pa bo njeno veliko uspešnico Banane.

Matic Supovec bo v naslednji oddaji Aerosmith, zapel bo I Don’t Want to Miss a Thing. Srđan Milovanović pa se bo prelevil v zapeljivca s kitaro Josha Turnerja, zapel pa bo pesem Your Man. In za konec sta tu še Ana Dežman, ki bo postala Cher, prav tako pa se bo v Cher prelevil David Amaro, kar pomeni, da se nam skozi pesem Dov’è l’amore obeta zanimiv in vsekakor zabaven glasbeni dvoboj.

Vse to je torej znano; kaj pa se dogaja v zakulisju? Poglejte video!

Priporočamo